Kia Logo
Kia Optima, Soul og Niro
Kia Logo

Hva er det smarteste bilvalget for deg?

01.09.17

Hybrid, ladbar hybrid eller helt elektrisk? De siste årene har markedet for biler med miljøvennlige drivlinjer hatt en rivende utvikling. Alternativene er mange, men hva er det beste valget for deg? Med to helt nye ladbare hybrider, rene hybrider og en forbedret utgave av Soul Electric, har du alle muligheter for å finne den beste løsningen hos Kia.

Ladekontakt på Optima sw Plug-in Hybrid. Foto.

Hvorfor velge en Plug-In Hybrid?

En ladbar hybrid, eller Plug-in Hybrid, har som tradisjonelle hybrider både elmotor og forbrenningsmotor. Den store forskjellen er at ladbare hybrider gir deg mulighet til å lade batteriene og kjøre kun på elektrisitet. Tidligere var el. rekkevidden svært begrenset, men Kias nye Plug-In Hybrider har nå så god rekkevidde at all småkjøring kan gjøres på ren eldrift. På lengre turer bytter hybridteknologien sømløst over til bensinmotoren, samtidig som den utnytter energien som går tapt når du kjører tradisjonelle bensin- og dieselbiler. Om du ønsker full fleksibilitet, helt uten rekkeviddeangst, er en Plug-In Hybrid sannsynligvis det smarteste bilvalget for deg.

Niro Plug-in Hybrid. Foto.

Etterlengtet nyhet

Niro Plug-in Hybrid deler det meste med salgssuksessen Niro Hybrid – den har samme høye komfort og utstyrsnivå, moderne løsninger og det siste innen sikkerhetsteknologi. Når Niro nå leveres som ladbar hybrid er det ingen tvil om at du får svært mye bil for pengene.

Drivlinjen består av en effektiv 1.6 ltr. bensinmotor og en 8.9 kWh lithium-polymer batteripakke kombinert med en kraftig 44.5 kW elektrisk motor. Denne gir en elektrisk rekkevidde er på hele 58 km, mer enn nok til å kjøre de daglige småturene kun på strøm! Niro Plug-In Hybrid er også godkjent for tilhenger opptil 1300 kg. Og med Norges beste nybilgaranti på hele 7 år, er du sikret både høy driftssikkerhet og ekstra lave driftsutgifter.

Les mer
Optima sw Plug-in Hybrid. Foto.

Prisgunstig testvinner

Nyheten Optima sw Plug-in Hybrid har virkelig fått frem superlativene i motorpressen. Ikke uten grunn – i stasjonsvognsegmentet står den fram som det kanskje aller smarteste kjøpet: Den er gjerrig på forbruk, men raus med både plass og komfort. Det høye utstyrsnivået gjør også innstegsutgaven særdeles attraktiv. Kjøreopplevelsen er dynamisk og sporty og bekrefter at det er mulig å redusere utslippene uten at det går på bekostning av ytelsen.

Den avanserte drivlinjen skifter raskt og sømløst fra elektrisk drift til hybrid-modus – både i bytrafikk og på motorveien. Og når den kjøres kun på strøm har den klassens lengste rekkevidde på hele 62 kilometer.

Bagasjerommmet er på rause 440 liter og gjør Optima sw Plug-in Hybrid til en prisgunstig familiefavoritt!

Les mer
Soul Electric. Foto.

Prisgunstig elbil i familiestørrelse

Soul Electric er Kias første helelektriske modell og har siden introduksjonen vært en av bestselgerne på det norske elbil-markedet. Nå har 2018-modellen kommet med lengre rekkevidde, gunstig pris, masse utstyr og romslig plass til fem personer. Kia Soul Electric er det familievennlige elbil-alternativet. Her får du god plass og et bagasjerom på 281 liter.

Rekkevidden er 250 kilometer og utstyrslisten er lang, med blant annet 16″ alufelger, LED-lys foran, bak og i sidespeil, ISOFIX barnesetefester, oppvarmet ratt, cruise control, Smart Key nøkkelfritt system og 8″ trykkskjerm med rygge­kamera. I tillegg får med Norges beste nybilgaranti på hele 7 år.

Les mer
7 år Kia-garanti. Logo.

Avgiftsvinnerne med best garanti

Det som gjør Kias avgiftsvinnere spesielt attraktive er kombinasjonen av gunstig pris, masse utstyr, lave driftskostnader, tiltalende design og ikke minst: Nybilgarantien Forbrukerrådet mener er Norges overlegent beste.

Hver eneste Kia har 7 års/150 000 km garanti (inntil 3 år med ubegrenset kjørelengde; fra 4 år 150 000 km) Denne totalgarantien er gratis og følger bilen ved overføring til ny eier, forutsatt at bilen har hatt regelmessig vedlikehold i henhold til service-forskriftene. Kåret til Norges beste nybilgaranti av Forbrukerrådet, januar 2016.

Les Forbrukerrådets kåring
Kia har færrest feil. Faksimile.

Kia har færrest feil!

Kia topper listen i Svenske Länsförsäkringars store, årlige maskinskaderapport for 2017. Rapporten viser at Kia er merket med færrest feil av samtlige bilmerker!