Kia Logo
Kia Niro Plug-in Hybrid og Kia Soul Electric. Foto.
Kia Logo

Noen bilvalg er smartere enn andre

29.05.17

Vintervær og veislitasje gjør bilhold ekstra krevende i Norge. Det er dyrt å bygge gode veier, og oppgraderingen av veinettet holder ikke tritt med slitasjen fra økt trafikk. Mer slitasje på veiene gir også mer slitasje på bilene. Da er det kanskje ikke så dumt å velge en bil med hele 7 års garanti?

Avgiftsvinnerne med best garanti

Med Kia Niro Hybrid og Soul Electric får du en kombinasjon av gunstig pris, masse utstyr, lave driftskostnader, kult design og ikke minst – nybilgarantien Forbrukerrådet mener er Norges overlegent beste:
«Hovedårsaken til at Forbrukerrådet mener at Kia gir deg Norges beste garantivilkår, er den unike nybilgarantien på hele 7 år/150 000 km. Du som kjører langt vil ha glede av at Kia i tillegg gir deg full nybilgaranti uten kjørelengdebegrensning de tre første årene, noe merket også er alene om. I tillegg kommer en solid lakkgaranti, med 5 år/150 000 km samt 3 år gratis veihjelp. Dermed vinner Kia Forbrukerrådets kåring overlegent.»

Les Forbrukerrådets kåring

KIA garanti med payoff

Norges beste nybilgaranti

Hver eneste Kia har 7 års/150 000 km garanti (inntil 3 år med ubegrenset kjørelengde; fra 4 år 150 000 km) Denne totalgarantien er gratis og følger bilen ved overføring til ny eier, forutsatt at bilen har hatt regelmessig vedlikehold i henhold til service-forskriftene. Kåret til Norges beste nybilgaranti av Forbrukerrådet, januar 2016.

Les mer
Kia Niro

Det beste bilkjøpet

Kia Niro Hybrid er en bensinhybrid – det betyr at bilen drives av en bensinmotor og en el-motor i kombinasjon. Systemeffekten er 141 hk og 265 Nm. Kraften distribueres til forhjulene via en 6-trinns dobbeltclutch automatkasse. Om Niro Hybrid skriver den erfarne biljournalisten Frank Williksen: «Det første som faller meg inn etter noen dager med denne bilen, er at det vel må være det beste bilkjøpet du kan gjøre i dag. Grunnlaget for en så dristig konklusjon er en summering av plass, utseende, hybridløsning, utstyr og kjørbarhet, relatert til en pris som er oppsiktsvekkende gunstig. Du får nemlig Kia Niro fra ca. 270 000 kroner – og selv i dyreste og mest påkostede Exclusive-versjon blir ikke prislappen verre enn 330 000 kroner.» (williksenbloggen.no 19.05.2017)

Les mer om Niro Hybrid

KIA SOUL 3966

Soul Electric med lengre rekkevidde

Soul Electric er Kias første helelektriske modell og har siden introduksjonen vært en av bestselgerne på det norske elbil-markedet. Nå har 2018-modellen kommet med lengre rekkevidde, gunstig pris, masse utstyr og romslig plass til fem personer. Kia Soul Electric er det familievennlige elbil-alternativet. Her får du god plass og et bagasjerom på 281 liter. Rekkevidden er 250 kilometer og utstyrslisten er lang, med blant annet 16″ alufelger, LED-lys foran, bak og i sidespeil, ISOFIX barnesetefester, oppvarmet ratt, cruise control, Smart Key nøkkelfritt system og 8″ trykkskjerm med ryggekamera. I tillegg får med Norges beste nybilgaranti på hele 7 år.

Les mer om Soul Electric

Kia har færrest feil. Faksimile.

Kia topper listen

Kia selger nå flere biler enn noensinne – både på grunn av nye, prisgunstige favoritter som Niro Hybrid og Soul Electric, og fordi stadig flere oppdager at Kia gir svært mye bil for pengene. Ikke bare er Kia på høyde med de beste på driftssikkerhet; i Svenske Landsforsäkringars store, årlige maskinskaderapport for 2017 topper Kia listen med færrest feil og best garanti av samtlige bilmerker.

Kort fortalt: Med Kias hybrid- og el.-modeller gjør du et garantert godt, prisgunstig og driftssikkert bilvalg!